Close sidebar
Close sidebar

O victima de la Colectiv i-a trimis o scrisoare sfasietoare iubitului sau mort in tragedie, de ziua acestuia: „Sa ne revedem cu bine, zic, aici si acum, atunci si acolo. Cu siguranta ne vom recunoaste, oricat de mult timp va fi trecut”

Andrada, iubita lui Liviu Zaharescu, un fotograf decedat la Colectiv, duce mai departe pasiunea acestuia.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Liviu Zaharescu, un fotograf de concerte rock din Brasov, s-a numarat printre cele 64 de victime de la Colectiv. Pe langa familie si prieteni, Liviu a fost plans si de iubita sa, Andrada, care a scapat cu viata din clubul incendiat, dupa ce a suferit arsuri pe maini si pe spate. Andrada a devenit fotograf datorita lui Liviu, iar acum cateva zile, cand acesta ar fi urmat sa implineasca 27 de ani, i-a trimis o scrisoare emotionanta iubitului sau decedat. „Dragul meu Liviu, astazi imi este dor de tine, ca de obicei. Ti-am trimis in zbor o imbratisare...Dorul meu nu se mai zbate asemeni unei pasari ingradite de ganduri, care greu ii apasa pe aripi. Nu. Dorul meu zboara lin....Te chem in gand in fiecare zi. Adeseori nu-i nevoie sa te chem, pentru ca intalnesc simboluri, care instant ma duc cu gandul la tine. Imi pastrez promisiunea facuta anul trecut, pe vremea acaesata.

Atunci ti-am spus ca o sa inlocuiesc fiecare lacrima cu un zambet la fel de frumos ca al tau. Ei bine, cu mare drag iti marturisesc faptul ca astazi zambesc, fara ca lacrimile sa-mi inunde obrajii...”, a scris Andrada.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Inclin un prim pahar de in in cinstea ta, pentru tot ceea ce ai insemnat si continui sa insemni pentru mine... Prin intermediul tau am avut ocazia sa cunosc persoane care s-au dovedit a fi extrem de importante pentru mine. Inainte sa pleci, ai avut grija sa ma lasi inconjurata de oameni cu sufletre aurite, care mi-au fost alaturi cand simteam ca ma prabusesc in neant.

In cinstea lor, a tuturor celor care imi sunt alaturi in fiecare zi, inclin un al doilea pahar de vin. Gratie tie, gratie lor, eu sunt eu. Sa ne revedem cu bine, zic, aici si acum, atunci si acolo. Cu siguranta ne vom recunoaste, oricat de mult timp va fi trecut. Ai gija de tine. Cu drag, Andrada”, a incheiat iubita lui Liviu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI