Close sidebar
Close sidebar

O viperă a fost capturată de jandarmi în Mehedinţi. Aceasta se afla în motorul unei mașini parcate

Jandarmii din Mehedinţi au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere care se afla în motorul unei maşini parcate.

Laura Macovei,

O viperă a fost capturată de jandarmi în Mehedinţi. Aceasta se afla în motorul unei mașini parcate

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un alt apel prin SNUAU 112 a direcţionat un echipaj de jandarmerie pentru înlăturarea pericolului provocat de şerpi. Astfel, jandarmii  au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere aflată la motorul unei maşini parcate pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu. Pentru îndepărtarea reptilei a fost necesară ridicarea maşinii pe un elevator la un service auto din apropiere. Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, iar vipera a fost eliberată în habitatul natural ”, a precizat Jandarmeria Mehedinţi.

Citește și: Un tată și-a salvat fiica de un șarpe veninos: „Mai bine eu decât ea, asta e sigur”

Tot în cursul zilei de sâmbătă, jandarmii din Mehedinţi au mai intervenit pentru îndepărtarea unei vipere cu corn care se afla în parcarea din apropierea unei pensiuni.

Un tată și-a salvat fiica de un șarpe veninos: „Mai bine eu decât ea, asta e sigur”

Jake Coombe este văzut ca un erou de către fiica sa de doi ani după ce s-a aruncat între ea și un șarpe veninos. Întâmplarea a avut loc într-o localitate din Australia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Șarpele veninos  a pătruns în locuința familiei din Tailem Bend, Australia, iar bărbatul a ajuns la spital după ce a fost mușcat de șarpe.

Șarpele era de culoare maro, iar din spusele medicilor, veninul unei mușcături este suficient pentru a ucide un copil mic în doar câteva minute.

Citește și: Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe de peste un metru dintr-o gospodărie

Bărbatul a sărit în fața fetiței sale și a fost mușcat de reptilă, însă mușcătura a fost una seacă, fără a fi eliberat și veninul.

„Poate că ar fi fost o altă poveste dacă Alba ar fi ajuns la el, ar fi putut să-l prindă și nu ar fi scăpat atât de ușor” ,

a spus el pentru The Messenger. „  Mai bine eu decât ea, asta e sigur  ”, a spus Jake.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI