Un incident șocant a avut loc la spitalul județean din Galați. În timp ce își vizita concubina, un bărbat a început să devină agresiv, atât verbal, cât și fizic. Conducerea spitalului a alertat imediat autoritățile care au luat măsuri drastice pentru protejarea femeii.

Vizita iubitei la spital s-a transformat într-un scandal aplanat de polițiști

Incidentul a avut loc în această dimineață la spitalul județean din Galați.

O femeie în vârstă de 22 de ani, internată în unitatea medicală, a fost vizitată de concubinul său, un bărbat în vârstă de 25 de ani.

Vizita s-a transformat într-un scandal de proporții. Bărbatul a început să își agreseze concubina atât fizic, cât și verbal, pe coridorul spitalului. Una dintre intențiile bărbatului ar fi fost de o convinge să părăsească spitalul pentru a merge acasă.

Citește și: Un conflict spontan între doi tineri din Bihor, la un pas de o tragedie. Un adolescent și-a înjunghiat consăteanul, în plină stradă

Un bărbat și-a agresat concubina fizic și verbal, pe coridorul unității medicale

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au ajuns imediat polițiștii care l-au condus pe bărbat la o secție de poliție pentru a clarifica situația.

Polițiștii au întocmit un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, pentru a o proteja pe femeie, autoritățile au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Scene ireale în fața unui magazin din Cluj! Un bătrân a fost bătut de paznic, sub ochii martorilor care au asistat nepăsători

Decizia luată de autorități

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 7 iunie 2024, ora 08:11, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați, are loc un scandal.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit că, în cursul aceleiași dimineți, în jurul orei 07:45, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se afla în vizită la concubina sa, de 22 de ani, din aceeași localitate, care se afla internată în spital, i-ar fi adresat cuvinte vulgare și jignitoare și ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau pe coridor.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Totodată, acesta ar fi încercat să o determine să părăsească spitalul și să meargă la adresa de domiciliu.

Bărbatul a fost depistat de polițiști în incinta unității spitalicești și condus la sediul secției, în vederea audierii și clarificării tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Întrucât exista un risc iminent de producere a unui nou act de agresiune fizică față de femeie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, prin care i se interzice acestuia apropierea de femeie, de unitatea medicală și de domiciliul acesteia la mai puțin de 200 de metri, precum și contactarea acesteia", se arată în comunicatul transmis de I.P.J. Galați. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si