Close sidebar
Close sidebar

O zi, atat a rezistat in libertate un detinut eliberat prin legea recursului compensatoriu

Un sucevean in varsta de 35 de ani, proaspat eliberat din inchisoare in baza legii privind recursul compensatoriu, s-a intors deja in arest, dupa numai o zi petrecuta in libertate.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vasile Murariu, din comuna Zamostea, ispasise sase ani si noua luni de inchisoare la Penitenciarul din Iasi, pentru vatamare corporala si furt calificat. Barbatul a rezistat o singura zi in libertate, pentru ca imediat ce s-a vazut in afara gratiilor s-a imbatat, apoi s-a urcat la volanului unui autoturism BMW, cu toate ca nu avea permis de conducere.

Politistii chemati sa il aresteze l-au fugarit pe barbat prin curtea unui localnic, apoi pe camp, unde l-au imobilizat, apoi l-au dus la sectie. Pentru ca mirosea a alcool, politistii i-au cerut acestuia sa sufle in etilotest, insa fostul detinut a refuzat.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Vasile – Ionut Murariu a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunilor de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” si „refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”.

Dupa expirarea ordonantei de retinere, acesta a fost pus in libertate sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, el avand interdictia de a parasi localitatea de domiciliu, scrie Adevarul.ro. 

Sursa: Digi24

Foto: Adevarul

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI