Un caz șocant a avut loc în Satu Mare. Un bărbat a creat teroare într-un parc din oraș după ce a amenințat cu pistolul mai mulți adulți, dar și minori. Ce s-a petrecut, de fapt, în Satu Mare?

A ieșit cu pistolul și a început să amenințe oamenii, pe stradă

Incidentul șocant a avut loc în cursul zilei de ieri, în jurul orei 21:20. În timp ce se afla pe o stradă din oraș, un bărbat a început să creeze teroare printre oameni.

Citește și: „Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția

Acesta, care inițial s-ar fi plimbat cu o boxă și cu o bere în mâini, a scos din senin un pistol și a început să amenințe persoanele din jurul său, printre care și minori.

La fața locului au ajuns de urgență autoritățile, care l-au prins pe bărbat. Individul a fost reținut chiar în incinta parcului. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Ca urmare a primelor verificări s-a constatat că bărbatul a folosit o armă de tip air-soft.

Citește și: Atac cu drone lângă granița României. Mai multe localități din țară au fost sub alertă aeriană

Ce au transmis autoritățile?

"În jurul orei 21.20, un individ, sătmărean, în vârstă de circa 35 de ani, cu o înălțime de circa doi metri, a amenințat cu un pistol mai mulți sătmăreni aflați pe Calea Traian, în zona Grădinii Romei din municipiul Satu Mare.

Mai exact, individul era cu o boxă în mână, din care suna muzica la un volum ridicat, respectiv o bere în cealaltă mână. Din senin, individul a lăsat berea din mână și a scos un pistol, pe care l-a îndreptat înspre oamenii aflați în zonă, inclusiv mai mulți minori.

la fața locului s-au deplasat luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, cei din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției Municipiului Satu Mare și luptătorii antitero din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, care l-au urmărit și reținut pe individ în incinta parcului.

Se pare ca era vorba de o armă de timp airsoft. Individul nu este la prima abatere, fiind un cunoscut al polițiștilor", se arată în comunicatul transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si