Close sidebar
Close sidebar

Oamenii care vin duminica la slujba au respect doar fata de Dumnezeu. Masinile lor parcate incurca toata circulatia si obliga oamenii sa mearga pe sosea

Au venit la biserica sa fie aproape de Dumnezeu insa au uitat complet de respectul pentru semenii lor! In timp ce enoriasii stau la slujba masinile lor parcate pe trotuar, ii forteaza pe pe ceilalti oameni sa mearga pe strada cu copiii de mana. In zona s-a aflat si colegul nostru Daniel Nicolaina care nu a putut trece nepasator.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Avem pretentia sa fim o tara civilizata insa tot mai putini sunt aceia care dau dovada de bun simt. Pana si cei care merg sa se inchine la biserica duminica uita sa-si respecte aproapele!

"Sarut mana! Ati avut loc pe trotuar cu carutul? Poftim? Ati avut loc pe trotuar cu carutul? Nu! N-ati avut? Nu! Si cum vise pare lumea la biserica cu masinile pe trotuar? Pai eu trec pe strada cu carutul ca daca vina o masina sa ma ia... cIne e de vina? Eu ca merg pe strad, nu?."

+

Priviti cu atentie la ce distanta trec masinile de copilul tinut in brate de mama lui. O mica neatentie din partea soferului sau chiar din partea mamei ar putea duce oricand la o tragedie. Totul din cauza celor care parcheaza ilegal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

In cateva minute apare si un echipaj...

"Vi se pare normal masinile sa fie pe trotuar si pietonii sa circule pe strada? Femei cu copii in carut? Pentru asta suntem aici! Cum vi se pare doamna sa mergeti pe strada si trotuarul plin de masini? E demult asa!"
Numai decat incepe si curatenia....

Nu toata lumea e in masina asa ca agentii merg in biserica sa-i caute...

"Acum probabil deranjeaza slujba! Ca na, cand te rogi la Dumnezeu mai trebuie sa fii si civilizat! Trebuie sa mai vezi si ce lasi in urma....Ia uite!"

Culmea, in loc sa arate cainta si respect pentru semenii lor, tot ei comenteaza!

Vezi continuarea in materialul de mai jos: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI