E vremea prasitului, dar microbistilor nostri le sta gandul numai la meciul de maine! Intre doua parcele, barbatii se si vad pe teren, antrenati de tata Puiu! "Eu as fi extrema dreapta. El, mijlocas. Ati face de o echipa. Aveti si fundas central. E un fel de Bumbescu, taie si porumb, tot.", spun oamenii cu zambetul pe buze.

N-au sperante mari ca o sa castigam, dar tot se uita la meci.
"Ne bate Franta cu 3-1. Nu am ce face, chiar daca eu sunt roman.", spune unul dintre ei extrem de suparat.

##CITAT122##

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acelasi pronostic il da si Morsa Watson. Animalul gradinii zoologice din Amneville care n-a gresit niciun scor pentru campionatul din 2014, a prezis o trista infrangere a tarii noastre.

Si ce daca! spun cei mai infocati sustinatori din Sivita. Cu speranta ca Romania va invinge in primul meci de la Euro 2016, nea Spirache isi scoate batista si ii lustruieste ecranul televizorul. Il scoate apoi in umbrarul de vita-devie, unde s-au strans toti suporterii adevarati!

Pictat pe fata in culorile tricolorului, nea Spirache da zor sa termine treaba pana cand incepe campionatul.
O fi el microbist, dar nu se indura de porumbul care asteapta sa fie curatat de pe coceni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si