Close sidebar
Close sidebar

Oamenii din Dej, terorizati de cainele unui cioban. Politia a fost sesizata de doua ori

Cainele unei stane aflata in apropiere de strada Valcele din Dej i-a terorizat pe oamenii din oras. Animalul umbla liber, coboara la casele oamenilor si ataca animalele.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De la inceputul anului si pana acum, cainele ciobanului a atacat mai multe animale de pe strada Valcele. Oamenii au facut cel putin doua sesizari la politie, insa stapanul animalului nu a fost de gasit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Autoritatile au dat de el abia acum, iar barbatul a fost sanctionat de politie.

Detinatorul cainelui a fost chemat la politie. Au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 700 lei pentru urmatoarele fapte: neinregistrarea cainelui la unitatea de politie avand in vedere ca face parte din categoria cainilor periculosi si neluarea masurilor de prevenire a atacului canin de catre proprietar, scrie dejeanul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI