Sunman Senthilnathan nu este singurul care gândește astfel. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer de colon în urmă cu trei ani, iar de atunci viața lui depinde medicamente care ajung în capitala Colombo din două în două luni.

Citeste si: Un bărbat din Buzău a fost arestat de oamenii legii, după ce a răpit un copilaș de doi ani din faţa curţii bunicilor

Din cauza crizei economice este și mai dificil să facă rost de tratamentul necesar.

Medicamentele sunt inaccesibile

Cei care se află în situația bărbatului au fost nevoiți, de la începutul crizei, să se descurce cum au putut, adică să-și găsească și să-și permită medicamentele. Acum însă, situația e cu atât mai apăsătoare cu cât bolnavii trebuie să aleagă între mâncare și medicamentele necesare. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prețurile continuă să crească, iar medicamentele sunt inaccesibile. Nu există înlocuitori mai ieftini, așa că am renunțat la unele medicamente ”, spune Senthilnathan, care supraviețuiește doar cu o pensie.

„Cred că zilele mele sunt numărate”

Cred că zilele mele sunt numărate. Un prieten de-al meu care era bolnav de cancer a murit în timpul pandemiei de Covid, deoarece nu putea fi operat atunci.

Eu mi-am amânat analizele pentru că lipseau materiale medicale, așa că sunt mai vulnerabil la infecții. Sunt condamnat la moarte. 

Citeste si: Disperarea unor părinți din Braşov: Oferă recompensă pentru cel care află ce s-a întâmplat cu fiica lor în anul 1990. "Vrem să ne ducem liniştiţi"

De fiecare dată când mă ghemuiesc de durere, mă tem pentru viitorul celor două fiice ale mele care încă studiază. Nu

pot merge în străinătate pentru tratament ”, spune bărbatul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si