"In principiu, notiunea de trecere de pietoni este una foarte buna. Vin masini de pe strada principala si opresc, ca sa dea prioritate. Dar problema e unde ajungi mai departe ca pieton? In sant, la propriu, ca aici se termina trecerea de pietoni. Pur si simplu."

"Da, eu opresc, daca sunt pietoni, dar daca nu sunt? Dar ele merg dintr-un sant in altul."

"Ei, si aici e aici. Pe unde alegi sa mergi? Prin boscheti… Caci pe unde?
"Tot pe sosea…"

 "Au gresit astia cu vopseaua. Sa traseze ca lumea. Mai incolo trebuia, mai in spate."

Pai, sa purcedem si mai in spate, caci in zare se observa, parca, un indicator.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Da, privirea nu ne insala. E o alta zebra, la fel de… neinteleasa.

"Trecerea de pietoni este semnalizata, teoretic, printr-un marcaj si un indicator, constand in linii paralele pe unde se traverseaza."

Teoretic, e corect. Practic, parca ceva nu se leaga…

Gheorghita Cartusanu, primar Fundeni: "Este facuta cu cap. Preventiv, sa-l opreasca pe acel sofer sa nu mai circule cu viteza, sa-l limiteze ca urmeaza o trecere de pietoni." 33:29

Dansul este edilul de Fundeni. Si artizanul proiectului facut pe bani deloc putini. E suparat, acum, ca localnicii nu inteleg rostul atator treceri de pietoni.

 "Deci trecere, netrecere, voi treceti.

Pai, ce, aici e trecere doar asa, dar noi cand trecem trecem pe partea cealalta."

De saptamana viitoare le promite, insa, ca seful de post e cu ochii si chitantierul de amenzi pe ei. Cine calca pe langa zebra, plateste!

"Inainte sa intrati in spital erau? Nu, nu erau. Nu stiu de cand sunt. Sunt bune, au fost multe accidente, nu stiu… Nu, pe aici n-au fost accidente, sa stiti."

Iar primarul mai are un vis. Care sa inchida gura carcotasilor.

Gheorghita Cartusanu, primar Fundeni:"Eu, recunosc, am un proiect care este in scopul meu: pista de biciclete. Multi or sa rada, ce pista de biciclete? Dar ramai cu trotuarul!"

Momentan, depinde si de semnatura de mai sus pentru o astfel de investitie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si