Close sidebar
Close sidebar

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care a despărțit doi pui de câine de mama lor. Individul a abandonat cățeii

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Teleşti, județul Gorj este cercetat penal de oamenii legii după ce ar fi despărţit doi pui de câine de mama lor. Mai apoi, acesta i-ar fi abandonat pe cei doi căței, potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu.

Alexandra Costea,

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care a despărțit doi pui de câine de mama lor. Individul a abandonat cățeii

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu, În data de 18 ianuarie 2022, ofițerii de poliție din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu referitor la faptul că un autor necunoscut ar fi despărţit doi pui de câine, în vârstă de aproximativ şase săptămâni, de mamă, iar ulterior i-ar fi abandonat în apropriere de comuna Băleşti.

[Sursa foto: Gazeta de Sud]

Citeste si: Orașul din România în care primarul stinge luminile pe timp de noapte pentru a face economie: ,,Situația este gravă"

Cei doi pui de câine au fost luați de oamenii legii şi transportați la Adăpostul pentru câini din cadrul Serviciului Public Local Rovinari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat a fost arestat după ce ar fi abuzat o femeie în timpul unui zbor

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz

De asemenea, în urma activităţilor investigative efectuate de către polițiști, aceștia au reuşit să identifice persoana în cauză.

Mai exact, este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în comuna Teleşti, județul Gorj, conform Agerpres.

Citeste si: Gălățeancă prinsă când fura din locuințele clienților ei din piață

„Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de despărţirea puilor de mamă până la vârsta de minimum opt săptămâni de viaţă şi abandonarea unui animal a cărui existenţă depinde de îngrijirea omului”, a informat Corina Scurtu referitor la dosarul de cercetare penală a bărbatului de 45 de ani.

Citeste si: Un bărbat declarat mort de trei medici s-a trezit cu doar câteva ore înainte de autopsie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI