"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, vor pune în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, şi două mandate de aducere, într-un dosar penal de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la 13,5 milioane de euro",   a transmis Poliţia Capitalei.

Cei doi ar fi produs un prejudiciu de aproximativ 13,5 milioane de euro 

Astfel, potrivit datelor şi probelor administrate în dosar oamenii legii au concluzionat că, în perioada anilor 2014-2015, un bărbat şi o femeie ar fi creat şi implementat un mecanism infracţional prin care, folosind trei societăţi comerciale, ar fi omis evidenţierea şi declararea veniturilor reale pe care le-ar fi obţinut din vânzarea mărfurilor importate. Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor s-a stabilit că valoarea totală a mărfurilor vândute este de 188.227.360 de lei, prejudiciul produs astfel bugetului general consolidat al statului fiind de aproximativ 13,5 milioane de euro.

Citeste si: Trei indivizi au terorizat un cartier din Satu Mare. Polițiștii nu au putut interveni până la șase dimineața

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Astfel, în această dimineaţă, vor fi puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere, emise pe numele bănuiţilor, în vederea depistării şi conducerii acestora la audieri. De asemenea, pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost identificate bunurile imobile deţinute de persoanele bănuite, urmând a fi instituită măsura sechestrului asigurător, până la concurenţa sumei de 66.954.973 de lei",   a informat Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată şi agravată.

Citeste si: Un bărbat din Pitești a păcălit 5 femei să se îndrăgostească de el și le-a luat banii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si