Close sidebar
Close sidebar

Oamenii legii din Capitală sunt în alertă după ce, ieri, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bebeluș într-un cimitir. Anchetatorii o caută pe mama copilului: "Un înger de copil. Mă doare sufletul!"

Descoperire terifiantă făcută ieri, de unul dintre paznicii Cimitirului Străuleşti, din Capitală. Bărbatul a găsit trupul neînsuflețit al unui bebeluş, pus într-o cutie, pe una dintre aleile cimitirului. Oamenii legii au fost alertați de urgență, iar procurorii şi ofițerii de Poliție ai Serviciului Omoruri au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat exact. 

Alexandra Costea,

Oamenii legii din Capitală sunt în alertă după ce, ieri, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bebeluș într-un cimitir. Anchetatorii o caută pe mama copilului: "Un înger de copil. Mă doare sufletul!"


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bebelușul avea doar o lună, iar lângă trupul neînsuflețit al acestuia, se afla şi un bilet. Potrivit unor surse, în biletul respectiv erau redactate doar câteva informații. Printre acestea, numele copilului: Luca Andrei, data naşterii- 18 februarie, şi data morţii- 26 martie. 

Citeste si: Doi copii de trei și cinci ani au fost aruncați de la etaj de mătușa lor: „Au căzut în gol”

Conform unor surse, apelul la 112 a fost făcut ieri, în jurul orei 15:20. Un angajat al cimitirului, mai exact agentul de pază, a fost cel care a făcut descoperirea șocantă. Oamenii legii au ajuns în foarte scurt timp la fața locului și au început cercetările. Se pare că pe trupul bebelușul nu erau prezente urme de violență pe corp, însă, nicio ipoteză nu poate fi exclusă cu privirea la decesul acestuia.

Preotul Cimitirului Străulești, regretă incidentul macabru

Descoperirea terifiantă i-a șocat pe toți angajații cimitirului Străulești. 

Citeste si: Un tată și-a stropit fiul cu benzină și i-a dat foc, în Hunedoara

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Ca preot mă doare sufletul, pentru că este un înger de copil şi aşa ceva... este de negândit! Vă daţi seama că a fost abandonat dacă a fost lăsat aşa! Păcat, păcat, de un suflet! Îmi pare mie rău mie ca preot şi ca om, de aşa ceva!", a afirmat preotul Cimitirului Străulești.

Ancheta a fost preluată de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Trupul neînsuflețit al bebelușului a fost dus la IML pentru necropsie, medicii urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la moartea micuțului.

Citeste si: Părinții români arestați în Danemarca au fost eliberați. Ce se va întâmpla cu bebelușul lor

În acest moment, polițiștii din Capitală sunt în alertă și o caută pe mama băiețelului.

Citeste si: Inspector Antifraudă Fiscală, prins în flagrant cu 100.000 euro spagă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI