„Nu a curăţat zăpada depusă pe trotuarul din faţa imobilului pe care îl deţine pe strada Lungă. Există foto”, a constat un reprezentant al Poliţiei locale Sibiu.

Cel amendat ”nu se află de faţă la întocmirea procesului-verbal” şi nu există martori deoarece ”persoanele de faţă refuză calitatea de martor”, a mai scris reprezentantul poltiei pe procesul verbal, potrivit businessmagazin.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Desi fapta contraventionala a fost constatata pe 26 ianuarie 2016, procesul verbal a fost intocmit pe 10 mai, iar amenda a ajuns la destinatar abia dupa 16 zile, pe 26 mai. Si cum gafa politistilor sibieni nu ar fi fost de ajuns, barbatul a amendat a precizat ca nici macar nu are trotuar in fata casei.

”Noi nu avem front stradal. Avem cale de acces, iar casa noastră este în spate, după alte două case cu front stradal, case cu alţi proprietar. Oricum, trotuarul din faţa căii de acces este curăţat de mine continuu”, precizează tânărul sibian amendat de Poliţia Locală Sibiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si