Close sidebar
Close sidebar

Oamenii legii lovesc din nou! Un barbat din Sibiu a fost amendat in mai pentru ca nu a deszapezit trotuarul din fata casei in aceasta iarna

Un sibian a primit o amenda in urma cu cateva zile pentru ca nu a curatat zapada de pe trotuar, in aceasta iarna. Si cum asta nu ar fi fost suficient, barbatul a precizat ca nici macar nu are trotuar in fata casei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Nu a curăţat zăpada depusă pe trotuarul din faţa imobilului pe care îl deţine pe strada Lungă. Există foto”, a constat un reprezentant al Poliţiei locale Sibiu.

Cel amendat ”nu se află de faţă la întocmirea procesului-verbal” şi nu există martori deoarece ”persoanele de faţă refuză calitatea de martor”, a mai scris reprezentantul poltiei pe procesul verbal, potrivit businessmagazin.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Desi fapta contraventionala a fost constatata pe 26 ianuarie 2016, procesul verbal a fost intocmit pe 10 mai, iar amenda a ajuns la destinatar abia dupa 16 zile, pe 26 mai.

Si cum gafa politistilor sibieni nu ar fi fost de ajuns, barbatul a amendat a precizat ca nici macar nu are trotuar in fata casei.

”Noi nu avem front stradal. Avem cale de acces, iar casa noastră este în spate, după alte două case cu front stradal, case cu alţi proprietar. Oricum, trotuarul din faţa căii de acces este curăţat de mine continuu”, precizează tânărul sibian amendat de Poliţia Locală Sibiu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI