Close sidebar
Close sidebar

Oamenii săraci din Teleorman vor fi mutați la marginea orașului, în containere împrejmuite cu garduri

Până în 15 iunie, aproape 100 de persoane din Alexandria, județul Teleorman, care trăiesc la limita sărăciei, mulți dintre ei din ajutoare sociale, vor fi mutate la marginea orașului – lângă cimitir -, în containere.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primăria susține că vrea să-i mute pentru că blocurile centrale, dar decăzute, prezintă un grad de risc seismic ridicat, motiv pentru care le va și dărâma. Pe de altă parte, locatarii spun că primarul vrea să scape de ei pentru ca afaceristul Florin Roșu să-și dezvolte business-uri în zona bună. Fiul lui Roșu deține deja un hotel chiar acolo de unde oamenii vor fi strămutați.

Aproape 4 milioane de lei a cheltuit autoritatea municipală pentru locul de la marginea orașului unde se vor muta oamenii, unul dintre contracte fiind atribuit unei firme care a mai făcut afaceri cu Primăria Alexandriei. „Locuințele” vor fi mai degrabă niște cuști, având în vedere dimensiunea infimă, dar și că fiecare în parte va fi împrejmuită de un gard. Asta, pe lângă gardul mare care le va înconjura pe toate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Sursa: libertatea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI