Oana și-a pierdut viața mult prea devreme în urma unui accident rutier îngrozitor ce a avut loc în țara vecină.

Oana-Elena Ionel avea multe planuri de viitor, însă visele i-au fost spulberate după ce și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Tânăra a părăsit această lume mult prea devreme.

Citește și: Doi motocicliști au murit pe loc, striviți de o mașină. Șase motociclete au fost făcute praf

Anunțul decesului a fost lansat de Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Pictură București. Pe pagina de Facebook a instituției se specifică faptul că artista a încetat din viață la finalul lunii mai, însă trupul tinerei a fost repatriat astăzi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier cu trei autoturisme la Sânpaul, județul Mureș. Care este starea victimelor

„Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Pictură Bucureşti anunță cu adânc regret trecerea la cele veșnice a colegei noastre OANA-ELENA IONEL.
La 28.05.2023 artista Oana Elena Ionel a murit într-un groaznic accident de circulație în Bulgaria. În 17.07.2023 va fi repatriată. Înmormântarea va avea loc în ziua de 19.07.2023

la cimitirul Sarata 2 din Bacău. Durerea familiei este imensă. Transmitem compasiune familiei, prietenilor, tuturor celor care au cunoscut-o și iubit-o. Dumnezeu să o ierte’‘, este mesajul postat pe Facebook.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare. Apropiații și familia Oanei sunt devastați de durere.

Un celebru instrumentist de la Filarmonica „G.Enescu” a murit

Profesorul și muzicianul Florenel Ionoaia a murit la vârsta de 67 de ani.

Artistul a fost prim oboist șef-partidă în cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „G. Enescu” București și profesor universitar la Universitatea Națională de Muzică din București.

Citește și: Circulația feroviară a fost întreruptă în Bistrița Năsăud după ce un copac a căzut pe calea ferată

Artistul s-a bucurat de două premii A.T.M. și premiul I la Concursul „Gh. Dima” – Cluj Napoca, după absolvirea cursurilor universitare. În 2004, Florenel Ionoaia a fost distins cu Medalia „Meritul Cultural”.

Citește și: Tragedie într-o localitate din județul Bacău! O întreagă familie și-a găsit sfârșitul sub șinele de tren, după ce tatăl nu s-a asigurat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si