Close sidebar
Close sidebar

Oana Pellea este dezamagita de oamenii care au venit sa vada lumini proiectate pe cladiri, dar nu ies in strada sa protesteze: „Cai verzi pe pereti! Paine si circ functioneaza si azi”

Dintr-un mesaj postat recent reiese ca Oana Pellea este dezamagita de faptul ca oamenii sunt indiferenti la starea tarii, dar se bucura de spectacole facile.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Zilele trecute, o postare a actritei a dezvaluit ca Oana Pellea este dezamagita dupa ce a vazut ca zeci de mii de oameni au iesit in strada la Festivalul Spotlight pentru a vedea cum sunt proiectate diverse lumini, in toate culorile, pe cladirile din centrul Bucurestiului.

Oana Pellea este dezamagita. Actrita isi doreste o democratie reala

„Incredibil! Daca toti acesti oameni ar iesi si pentru a avea o democratie reala, fara corupti in functii publice, pentru a-si sustine drepturile.....dar...au iesit sa vada niste lumini proiectate pe cladiri...cai verzi pe pereti!”, a postat Oana Pellea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Oana Pellea este dezamagita:" Mai mult circ si din ce in ce mai putina paine”

Mesajul din care reiese ca Oana Pellea este dezamagita se incheie astfel: „Paine si circ functioneaza si azi. Mai mult circ si din ce in ce mai putina paine.” Actrita are o puternica implicare sociala, ea fiind o sustinatoare a manifestatiilor impotriva puterii din ultimii ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI