Potrivit declaratiei de avere completate recent de politicianul Daniel Zamfir, Oana Stancu castiga de trei ori mai bine decat sotul senator. La rubrica veniturilor din 2017, Zamfir a completat suma de 265.200 de lei in dreptul partenerei sale de viata (bani incasati prin firma si din drepturi de autor), ceea ce inseamna ca Oana are un venit lunar de 22.100 de lei, adica 4.800 de euro.

Oana Stancu castiga de trei ori mai bine decat sotul senator. Daniel Zamfir are un salariu de aproximativ 1700 de euro

Castigurile ei sunt mult mai mari decat ale lui Zamfir, care a incasat, ca senator, un venit de 94.596 de lei, adica 7.883 de lei (1.700 de euro). Astfel, raportul dintre veniturile Oanei Stancu si cele ale sotului ei este de 2.8 la 1, de aproape trei ori mai mari. Senatorul mai castiga bani si din inchirierea unui imobil, suma fiind de 31.028 de lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Oana Stancu castiga de trei ori mai bine decat sotul senator. Daniel Zamfir detine 7 terenuri si doua case

Chiar daca Oana Stancu castiga de trei ori mai bine decat sotul senator, Daniel Zamfir sta bine la rubrica bunurilor imobiliare. Pe numele lui Zamfir se afla 7 terenuri (5 in Voluntari, unul in Stefanestii de Jos si unul in Bolintin Vale) si doua case (in Bucuresti si Voluntari).

Zamfir mai detine trei autorurisme, in timp ce pe Oana Stancu are bijuterii si obiecte de arta in valoare de 10.000 de euro.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si