Ofițerii din Essex au precizat că șosetele au fost cumpărate din magazinul din Colchester, pe 10 decembrie, iar poliția a fost sesizată pe 2 ianuarie, scrie Metro.

„Detectivii continuă să facă investigații în cazul descoperirii a ceea ce se crede a fi părți de oase umane într-o pereche de șosete cumpărate de la un magazin de renume. Osul nu pare să fie rezultatul unei traume recente și nu are piele sau alte particule în jurul său”,

a precizat un purtător de cuvânt al poliției.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Magazinul a cerut mai multe informații furnizorilor săi, iar anchetatorii spun că, deocamdată, nu este clară originea osului sau cât de vechi este acesta.

„Magazinul ia în serios acest caz și a lansat propria investigație la o fabrică a unuia dintre furnizori, acolo unde au fost fabricate șosetele”, a declarat compania, adăugând că nu au fost descoperite nereguli la fabrica respectivă și că este luată în calcul ipoteza ca cineva rău intenționat să fi plasat osul în șosete.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si