Cu șase ani în urmă o crimă teribilă s-a petrecut în Italia. Larisa Elena Mihăilescu și mama sa, Mirela Bălan, au fost ucise de un tânăr. Criminalul este fiul femeii și fratele minorei. El le-a masacrat pe cele două, după care le-a aruncat trupurile în râu. În România a fost repatriat doar trupul mamei sale și a fost înmormântat în Neamț. Acum se pare că ar fi fost găsite și oasele fetei ucise la 11 ani.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat și-a răpit fosta concubină și fiica din mașina actualului ei partener

Descoperirea șocantă a avut loc în urmă cu scurt timp, în Roverchiaretta, pe râul Adige. Acolo au ieșit la suprafață oase umane. Conform anchetatorilor, aceștia cred că ar putea fi chiar ale Larisei Elena Mihăilescu, fata ucisă cu sânge rece de fratele ei vitreg, în urmă cu 6 ani.

Rămășițele au fost trimite la Institutul de Medicină Legală, acolo unde se vor efectua analize și investigații genetice pentru a se stabili dacă într-adevăr sunt ale minorei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Femeie de 35 de ani din Vaslui, înjunghiată în inimă de fostul soț. Mamă a 4 copii, Cristina avea ordin de restricție împotriva bărbatului

Moarte teribilă pentru Larisa și mama ei

Andrei Filip a decis să-și omoare mama și sora, în Italia, în urmă cu șase ani. Crima a avut loc în februarie 2016. Individul avea 22 de ani și și-a masacrat familia, după o ceartă cu mama lui.

Fapta lui a îngrozit o lume întreagă, mai ales pe cei din localitatea Ghindăoani, Neamț, de acolo de unde era de fel familia ucisă.

Citeste si: O tânără de 19 ani a fost ucisă de iubit, după ceartă. Familia fetei este în stare de șoc

Mama copiilor a pierit după ce s-a certat cu fiul ei pentru că nu-și găsea loc de muncă. El a înjunghiat-o furios sub privirile surioarei de 11 ani. Îngrijorat că aceasta ar putea să anunțe autoritățile, el a ucis-o și pe ea și a încearcat să scape de cadavre. A tranșat corpurile, le-a pus în trei saci, după care le-a aruncat în râul Adige, potrivit observatornews.ro.

oasele-larisei-au-ajuns-la-mal

Larisa, alături de mama ei.

[Sursa foto: Facebook]

Râul a adus la suprafață după mai mult timp trupul fără viață al Mirelei Bălan, mama fetei. A fost găsită, la o săptămână de la crimă, o pungă în care se aflau membrele inferioare ale mamei și fiicei, iar în luna aprilie a aceluiași an s-au găsit la aproximativ 700 de metri de podul Bonavigo și o pungă în care se afla capul și trunchiul femeii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Probă crucială în cazul dublei crime din Iași! Sângele studentului marocan, găsit în vila groazei! Ce au surprins camerele de supraveghere

Corpul micuței nu a fost găsit niciodată. Însă duminică, 6 februarie 2022, un cuplu care își plimba câinile a găsit un craniu mic într-o zonă cu pietriș și nisip. Locul descoperit e asemănător cu cel de unde a fost recuperată și geanta cu bustul mamei fetei, astfel că anchetatorii cred că e vorba de craniul fetiței.

Pentru fapta comisă, uciagașul a fost condamnat la închisoare pe viață, însă în anul 2018 Curtea de Apel din Veneția i-a redus sentința la 30 de ani de arest.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si