Close sidebar
Close sidebar

Obiceiul năsănătos pe care îl au TOȚI românii! Facem asta că așa am fost învățați, fără să realizăm cât este de nociv!

Nici o masa fara paine! Statisticile arata ca suntem cei mai mari consumatori de paine din Europa. Un roman mananca aproape o suta de kilograme de paine, intr-un an. Practic, consumam paine cu orice aliment, chiar si alaturi de o portie de.... cartofi.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cifrele oficiale arata ca romanii sunt cei mai mari consumatori de paine din Europa.
Mai exact, mancam cu 35 de kilograme pe cap de locuitor mai mult decat francezii sau spaniolii, de pilda. De baza e painea alba, insa, nici celelalte sortimente nu duc lipsa de cumparatori.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

E o traditie mostenita din stramosi, care s-a reinventat... si sta la fel de bine langa o bucata de carne ca langa o portie de... cartofi.

Specialistii in nutritie nu vad deloc cu ochi buni acest obicei alimentar. Carbohidratii din paine ar trebui sa fie ultima noastra grija.

Fructele si legumele sunt cele mai importante.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI