SUA a avut parte de o serie de vizite ale unor obiecte neidentificate, care, ulterior, au fost doborâte de avioanele de război americane. Liderii NORAD au afirmat că nu exclud posibilitatea unei prezențe extraterestre.

SUA- vizitată de OZN-uri

Cele trei obiecte zburătoare, prezente pe cerul Americii, au fost doborâte de aeronavele de luptă ale SUA. Generalul VanHerck a fost întrebat dacă se poate exclude prezența extraterestră, însă, acesta nu a dorit să infirme nimic: „Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta.

Eu nu am exclus nimic. În acest moment continuăm să analizăm orice ameninţare sau potenţială ameninţare, necunoscută, care se apropie de America de Nord, în încercarea de a o identifica".

Citește și: Pentagonul admite că a testat resturile unui OZN. Un obiect straniu, “cu memorie”, a fost găsit

Citește și: Nor în formă de OZN, spectacol pe cer

De asemenea, pe 4 februarie a urmat doborârea unui balon chinez, despre care oficialii au spus că este pentru spionaj.

Cu toate acestea, un oficial militar american, a declarat, sub anonimat, că armata nu are încă dovezi care să arate că obiectele surprinse erau de origine extraterestră.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Generalul VanHerck a mai adăugat că armata Statelor Unite ale Americii nu a reușit încă să stabilească în ce mod au fost menținute obiectele în aer și nici de unde provin: „Le numim obiecte şi nu baloane dintr-un motiv".

Reuters menționează că aceste acțiuni s-au făcut remarcate în momentul în care Pentagonul s-a focusat pe demersurile de investigare a observării OZN-urilor de către armată. 

Citește și: VIDEO| Misterul OZN-ului de la Brașov se adâncește

Cu toate acestea, Pentagonul afirmă că încă nu s-au găsit dovezi care să arate prezența extratereștrilor pe Terra.

4 obiecte zburătoare apărute într-o săptămână pe cerul american

În decurs de o săptămână, aviația SUA a doborât un număr de 4 obiecte zburătoare deasupra cerului american. Chiar dacă în primul caz, Washingtonul a precizat că primul obiect a fost cu certitudine un balon de spionaj al Chinei, celelalte trei au fost declarate oficial „obiecte zburătoare neidentificate” (OZN).

Această perioadă a OZN-urilor de deasupra SUA a început la începutul lui februarie, în momentul în care, pe cer, a fost descoperit, plutind, un balon misterios deasupra continentului nord-american. Balonul a fost sesizat, în primă fază, din 28 ianuarie, când a fost văzut plutind deasupra Insulelor Aleutine. Ulterior, balonul a fost identificat ca fiind un mijloc de spionaj al Beijingului.

Citește și: Specialiștii au detectat semnale de la o civilizație extraterestră. Anunțul momentului

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO |OZN, filmat deasupra unei localități din România. Localnicii au transmis că este vorba despre extratereștri

Întâmplarea balonului chinezesc de spionaj a apărut cu puțin înainte de vizita programată în China a secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, ulterior, anulată. Așadar, China a confirmat prezența balonului, însă, a explicat că acesta era amplasat în scop „meteorologic”. Cu toate acestea, în balon s-au descoperit instrumente de spionaj, și nu meteorologice. Balonul a fost doborât de forțele aviației americane cu o rachetă trasă de un avion „invizibil” F-22, în urma ordinului președintelui Biden.

SUA a recuperat resturile balonului și nu au dorit să le înapoieze Chinei.

Citește și: Ce dovezi are Pentagonul despre vizita unor civilizații extraterestre pe Pământ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si