Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor s-a întors din nou ”acasă”, la afacerea pentru care a lucrat ani la rând. Acolo, el a fost însoțit de anchetatori, cărora a trebuit să le arate pas cu pas ce a făcut în noaptea tragediei, care a avut loc pe data de 26 decembrie 2023.

Cornel Dinicu, distrus de durere printre ruinele afacerii sale

Atunci, el ar fi observat flăcările puternice și ar fi luat un furtun cu care să stingă vâlvătaia.

Mai apoi, el ar fi încercat să salveze mai mulți oameni din pensiune, după ce și-a pus o mască de gaze pe față. Din cauza fumului dens, el nu a reușit. O altă idee care i-a venit pe moment a fost să taie un perete cu drujba, astfel încât să-i elibereze pe cei din încăpere.

Marți, după ce a mai oferit explicații în toată această anchetă, Cornel Dinicu a primit o nouă lovitură, de data aceasta una emoțională. Mai exact, el a descoperit prin cenușă o patină care îi aparținea fiului său, Victor, în vârstă de 11 ani. Vizibil distrus de durere, afaceristul a dus patina de gheață la piept și a izbucnit în lacrimi. Băiatul său era descris de toți apropiații ca fiind un copil extrem de bun și talentat. Victor era înscris la Clubul Corona Brașov.

El este Victor, fiul lui Cornel Dinicu.

[Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN & Facebook]

Citește și: Cine sunt adolescenţii arși de vii, după ce maşina lor a luat foc, în Galați. Dragoș și Ilie erau verișori

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Încă de la început acesta a spus că va face tot ce îi stă în putință pentru a afla cine a pus focul la Ferma Dacilor și a provocat atât de multă suferință în familia lui, dar și a altor persoane care se aflau de Crăciun la pensiunea lui.

”Nu-mi doresc ca oameni nevinovați să sufere alături de mine, oameni precum administratorul, acționari etc. La durerea pe care o simt acum, nu contează ce se întâmplă cu mine, dar îmi doresc liniște pentru cei dragi, nu contează cât mă veți hăitui pe mine(...) Trebuie să aflu cine mi-a ucis familia, apropiații!”, a scris patronul pe pagina de Facebook.

Cornel Dinicu lacrimi obiect găsit

Cornel Dinicu a fost marți la reconstituiri.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Medic din Craiova judecat pentru ucidere din culpă. Procurorii îl acuză de "moartea violentă" a unor pacienți. Patru biopsii urmate de decese!

În incendiul puternic au murit și bodyguardul Lucian Ene, zis și ”Pif”, dar și doi dintre copiii acestuia.

Până în acest moment, anchetatorii au stabilit că un televizor suprasolicitat ar fi cauza tragediei de la Ferma Dacilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si