Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu și-au pierdut viața pe 25 decembrie 1989. După ce au fost judecați și condamnați la moarte, cei doi au fost imediat omorâți prin împușcare.

Obiectul uluitor găsit în geanta Elenei Ceaușescu,imediat după execuție

Citeste si: Lumea fotbalului este în doliu. A fost ucisă din cauza unui telefon mobil

Geanta Elenei Ceușescu a fost verificată, iar acolo s-a găsit o iconiță. Se știe foarte bine că fosta doamnă a țării a fost o femeie rea și fără credință.

Femeia i-a impus de mai multe ori soțului său să demoleze foarte multe biserici și lăcașuri de cult.

Obiectul uluitor găsit în geanta Elenei Ceaușescu,imediat după execuție

Se pare că iconița găsită în poșeta acesteia imediat după execuție a fost mai mult ca un semn de superstiție, decât un obiect de credință. Fostul adjunct al Direcției de Securitate și Gardă Prezidențială a dictatorului, Adrian Eugen Cristea, a povesit toate acest lucruri, potrivit Antena3.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Obiectul uluitor găsit în geanta Elenei Ceaușescu,imediat după execuție

Citeste si: Un pilot indonezian a murit după un accident în competiţie, la Sepang. Marc Marquez: “Zi tristă pentru motociclism”

„Existența ei nu a fost și nu este vreun secret de stat sau militar. Dar acest aspect, necunoscut de cei mulți până la răspunsul dat, deschide discuții. (…) De ce să nu admitem că, angajându-se în desfășurarea unei politici atee și având o situație materială deosebită, rezultată tocmai din susținerea unui regim, a preferat, ca atâția alții, acceptarea unei duplicități.

Se mai știe că orice om care ajunge în situații deosebit de grele lasă la o parte orice ideologie și, atunci, face apel la credința în care s-a născut (…)”

Obiectul uluitor găsit în geanta Elenei Ceaușescu,imediat după execuție

Citeste si: Liderul unei galerii de fotbal ucis înaintea meciului. A fost împușcat de șase ori

Nicolae și Elena Ceaușescu s-au căsătorit pe 23 decembrie 1947, iar aceștia au murit pe 25 decembrie 1989. Cu doar un an înainte de deces, Nicolae Ceușescu i-a făcut cadou soției sale un buchet mare de flori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si