Octavian, un român în vârstă de 37 de ani, a fost găsit fără suflare în portbagajul unui autobuz, în Italia. Autoritățile iau în considerare mai multe ipoteze, printre care și cea a unei crime, potrivit informațiilor transmise de focuspress.ro.

A fost găsit fără suflare, într-un autobuz, în Italia

Un caz cutremurător are loc în Italia, în orașul Viale Sant’Angelo din Calabria. Un bărbat român, pe numele său Octavian, a fost găsit fără suflare în portbagajul unui autobuz, folosit pentru școala de șoferi, care era parcat.

Citește și: VIDEO „Regele fițelor”, moarte învăluită în mister! Cine era în casă cu Andrei Versace în ultimul clip filmat? "Se vede o persoană"

Foto simbol- autobuz parcat

[Sursa foto: istockphotos]

Descoperirea macabră ar fi fost realizată de autorități, care, trecând prin zonă au sesizat miroul înțepător. Trupul lui Octavian se afla în stare de descompunere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Potrivit primelor informații, Octavian ar fi decedat cu 10 zile înainte ca trupul să îi fie descoperit. Moartea românului a ridicat mai multe semne de întrebare autorităților, care au luat în calcul mai multe variante.

Prima ipoteză a fost că românul ar fi fost un om al străzii, care s-a adăpostit într-o noapte în autobuz și a rămas blocat.

În urma unor cercetări autoritățile au descoperit că bărbatul locuia pe strada pe, nefiind un om al străzii. Pe aceeași stradă, în urmă cu câteva zile, autoritățile au descoperit cadavrul unui bărbat ucrainean. într-o clădire abandonată.

Citește și: A fost ucisă de propriul soț, sub ochii copilului de doi ani. Bărbatul a lovit-o pe femeie cu un topor, în curtea casei, în Buzău

Octavian a fost găsit fără suflare în portbagajul unui autobuz, în Italia.

[Sursa foto: istockphotos]

Polițiștii nu exclud varianta ce cele două crime să aibă legătură.

O altă ipoteză luată în calcul este cea a unei crime. Octavian ar fi putut fi ucis înainte, iar trupul să îi fie ascuns în autobuz.

Procurorul adjunct Raffaella Di Carluccio D’Aniello a cerut efectuarea unei autopsii, de urgență, pentru a afla mai multe detalii cu privire la moartea misterioasă a românului. Cercetările în acest caz continuă, potrivit rotalianul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si