In cartea pe care si-a lansat-o in vara, fosta mare gimnasta Maria Olaru si-a acuzat fostii antrenori, pe Octavian Bellu si pe Mariana Bitang, de rele tratamente aplicate, de violente, dar si de faptul ca acestia isi injurau sportivele de la lot. "Ma intristeaza ceea ce aud. Chiar daca a scris si de bine, asa se intampla la noi, presa scoate in evidenta numai ce poate sa socheze. Am vazut ca Maria si-a tinut un jurnal in care si-a notat anumite lucruri.

Stiam ca exista in obiceiul gimnastelor sa tina un astfel de jurnal, dar chiar dupa atatea vreme, un jurnal scris de un copil la 12 ani reprezinta viziunea pe care o avea despre viata de gimnasta la varsta respectiva. Eu nu o sa intru in polemica cu Maria Olaru.
Am muncit impreuna si rezultatele s-au vazut. Si eu si Maria suntem produsul unui sistem cu lumini si umbre. Eu nu-mi aduc aminte in 1994 sa fi avut o iesire violenta.
Sunt anumite povesti cu restrictiile lor, cu foaia de salata si alte lucruri care s-au pastrat din generatie in generatie, dar nimeni nu le intreaba pe gimnastele de acum daca a fost vorba de vreo bataie. Astea au ramas in negura vremii. Un om de 95 de kilograme sa loveasca un copil e total deplasat. Amintirile sunt ale ei", a replicat Octavian Bellu in emisiunea WOWbiz.
Dovada ca Bellu este apreciat si prin ceea ce spune, nu numai prin ceea ce face la lot, o reprezinta si castigul anual de 43300 de lei pe care celebrul tehnician l-a declarat anii trecuti, bani primiti pe drepturi de autor pentru "discursuri motivationale".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si