Close sidebar
Close sidebar

Octavian Jurma susține că majoritatea județelor vor fi sub 3 la mie înainte de sărbători

Specialistul este de părere că această perioadă este una crucială în scăderea cazurilor, doar dacă măsurile luate vor fi respectate.

Diana Bostan,

Octavian Jurma


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Specialistul Octavian Jurma a declarat că în situația în care trendul actual de scădere a cazurilor de Covid-19 se menține constant, înainte de sărbătorile de iarnă cele mai multe dintre județe vor ajunge la incidențe de sub 3 la mia de locuitori.

Vaccinarea, principala soluție pentru a ieși din valul al patrulea

„Majoritatea județelor vor fi sub 3 la mie înainte de sărbători daca trendul actual se menține constant”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Specialistul susține că la sfârșitul anului, județul Sibiu va fi singurul cu o incidență de peste nouă la mie. "Cel mai probabil din cauza cazurilor anterioare, când s-a subestimat incidenţa", a mai adăugat Octavian Jurma.

Pe aceeași listă a județelor cu incidența de peste trei la mie ar fi Argeș, Bihor și Vâlcea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bilanț vaccinare anti-COVID în România, 3 noiembrie 2021. Peste 82.000 de persoane s-au vaccinat în ultima zi

Deschiderea școlilor, unul dintre factorii ce duc la creșterea incidenței cazurilor

Octavian Jurma a făcut o listă cu factorii ce duc la creșterea numărului de cazuri în următoarea perioadă. Printre aceștia deschiderea școlilor în format fizic la o incidență mare, de peste 3 la mie, lipsa de conformare cu măsurile de limitare a pandemiei, relaxarea prematură, criza politică.

„Mă îngrijorează faptul că avem județe ca Satu Mare care se mențin într-un platou înalt de mai multe săptămâni”, a mai scris Octavian Jurma pe rețeaua socială.

Citeste si: Medicul Alexandru Rafila a explicat ce reprezintă certificatul verde cu adevărat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI