Close sidebar
Close sidebar

Octavian Tilici, eroul în straie de cerșetor. Și-a salvat fiica de la moarte, dar statul îi dă o lovitură grea

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eroul în straie de cerșetor- care și-a salvat fiica de la moarte, are din nou nevoie de ajutorul nostru. În urmă cu 2 ani va prezentăm povestea lui Octavian Tilici, care locuia într-o mașină abandonată. După ce a primit de la telespectatorii Kanal D o rulotă, poliția locală din Constanța l-a amendat recent pentru că își ține casă pe două roți într-o zona unde nu are voie. 
 
Credință în Dumnezeu și gândul că și-a salvat copilul de la moarte- această este  toată averea lui Octavian Tilici. Doar asta îl mai face să se trezească dimineață, când se roagă să nu piară în rulotă bântuită de frig și singurătate.
   
Pare greu de crezut, dar în urmă cu doi ani l-am găsit pe acest bătrân într-o situație și mai grea.
Omul dormea atunci într-o mică mașînă roșie abandonată și spunea că visează la o rulotă pe care să și-o preschimbe în casă. Dorința lui, prezentată la Știrile Kanal D, a fost auzită de un tânăr cu suflet mare, care în 2016 i-a oferit bărbatului o locuința pe 4 roți. 
 
După o rază de speranța, bătrânul are acum alte greutăți. A fost izgonit cu rulotă de pe un teren unde se construiesc blocuri și s-a mutat într-o zona sărăcăcioasă a Constanței, unde a sperat că va fi lăsat în pace.
Dar poliția locală l-a amendat pentru că a parcat casă mobilă într-un loc unde e interzis.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI