Close sidebar
Close sidebar

Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” răspuns inedit pe contul lui oficial de socializare. Cât de mult înseamnă Mona pentru el

Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” o iubește din ce în ce mai mult pe Mona Stoian. După aproape trei luni de relație cei doi sunt de nedespărțit.

Georgiana Balaban,

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristian Jitaru și Mona de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu de mai bine de trei luni. Cei doi au mers în vacanțe împreună, și-au cunoscut familiile reciproc, ba chiar și-au făcut planuri de viitor. Întrebat pe contul său oficial de Instagram ce ar alege între iubită și prieteni, Jitaru a răspuns: „familia”. Pe semne că Mona Stoian deja face parte din familia lui.

Citeste si: Marinescu si Jitaru, la un pas de bataie! "Asta e la categoria soricel!" Afla pana unde va ajunge cearta celor doi, VINERI, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Pasiunea lui Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei”

Cu toții, știu că Jitaru a jucat fotbal într-o echipă celebră din România.

Jitaru este fost jucător de la FCSB și CSA Steaua.

Fundașul central care a ajuns la CSA Steaua în vara anului 2018 nu a reușit să facă performanță în fotbal și a decis să devină celebru participând la emisiunea „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei”- pe cale să devină părinți?! „Îmi stă bine?”

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Cristian Jitaru în cadrul emisiunii. [Sursa foto: Instagram]

Pe lângă pasiunea pentru fotbal, Jitaru iubește frizeria. În prezent, Cristian Jitaru își câștigă existența din tuns. El este hair-stylist la un salon din București. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D iubește ceea ce face, ba chiar a transmis că el câștigă bani frumoși din asta.

Citeste si: Jitaru, din ce în ce mai apropiat de Mona! Foștii concurenți de la Puterea Dragostei au sărbătorit revelionul împreună

Cristian Jitaru (26 de ani) este un fundaș central care și-a făcut junioratul la FCSB (pe vremea aceea Steaua) și la Juventus București. Acesta a jucat la Comprest GIM înainte să ajungă la CSA Steaua. În paralel cu fotbalul, Cristian Jitaru a mai lucrat ca hair-stylist în cadrul unui salon din Capitală.

Citeste si: Jitaru și Mona de la "Puterea Dragostei" vor deveni părinți?! Cum au fost surprinși cei doi?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI