Fiscul incearca astfel a recupereze paguba de 17 de milioane de euro pe care Negoita ar fi facut-o statului, cand a vandut peste 1 000 de apartamente fara sa plateasca TVA, potrivit TVR.

Pe 8 august, la ora 10:00, la sediul ANAF Ilfov din Sectorul 3, va avea loc licitatia prin care Fiscul scoate la vanzare 16 apartamente, 2 vile, sute de locuri de parcare si terenuri ale lui Robert Negoita, actualul primar al Sectorului 3.

Imobilele sunt in cartierul lui din Popesti Leordeni, langa soseaua de centura. Este deja a treia licitatie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Locurile de parcare au preturi intre 3 500 si 7 000 de lei.

In ultimii ani, Fiscul a scos la licitatie sute de astfel de apartamente in incercarea de a acoperi paguba produsa de Robert Negoita. El este acuzat si de DNA de evaziune fiscala.

intre 2005 si 2009, a vandut 1 250 de apartamente, ca persoana fizica, ca sa nu plateasca TVA. Prejudiciul ar fi de peste 17 milioane de euro.

Nici fratele primarului, patronul de la Dinamo, Ionut Negoita, nu a scapat de problemele cu Fiscul. in iunie, inspectorii au pus sechestru pe mai multe proprietati ale acestuia din Pipera, in incercarea de a recupera taxe neplatite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si