Mai sunt doua luni pana la Craciun, dar locurile de cazare se vand deja ca painea calda.

REMUS APOSTOLESCU- REPREZENTANT HOTEL: ii asteptam cu surprize placute, cu 6 nopti de cazare, vine mos craciun cu cadouri, pr toti copilasii care sunt cazati aici.

Hotelierii din Poiana se intrec in oferte atractive. Dar nu uitati un lucru: daca vrei sa stati ca-n puf, veti plati regeste.


"Pachetele incep de persoana de la 350 de euro cu camera dubla si pachetele de revelion cu 839 de euro de persoana, camera dubla".

Inca mai numarati banii din portofel si ati constatat ca nu va permiteti o astfel de vacanta? Nu va nelinistiti. Patronii au oferte pentru toate buzunarele.

IONUT CRETU: Pachteul de craciun consta in 4 nopti si si cinci zile la pretul de 255 de euro, iar de Revelion, 589 de euro.

In acesti bani sunt incluse cinele festive, focul de tabara si colindatorii.

-Nu in tara, in niciun caz. De ce? Pentru ca e scump. Aici e scump, si cu banii pe care i dai aici, mai bine iti petrecei Revelionul intr-o tara civilizata.

Ei bine, oricat de ciudat ar suna, daca nu va permiteti o vacanta in tara, fugiti in strainatate.


Vacante mai ieftine decat in Poiaan Brasov, dar cu 7 nopti de cazare, biletul de avion inclus, la fel ca si ski pass-ul INTRA B1 gasiti in statiuni de munte din tari cum ar fi Austria, de la 300 de euro, Germania la fel, Franta tot 300 de euro si Elvetia incepand cu 500 de euro.   

Unde mai pui si ca ai garantia unei ierni adevarate, cu zapada pe saturate.


Pentru cei care vor sa dea caldura sobei pe cea a plajelor exotice, si sosetele de lana pe costumul de baie, exista oferte la fel de tentante. E drept, preturile sunt mult mai piperate, dar luati in calcul si distanta.

Daca va doriti o vacanta exotica de Revelion si alegeti statiuni din Bali sau Insulele Maldive, acolo preturile ajung pana la 2500 de euro, sau de ce nu Thailanda (TAIATI "sau Singapore"), acolo preturile pornesc de la 900 de euro IESE B2, pentru sejur.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si