Cozile n-au contenit toată ziua pe Aeroportul Otopeni. După sărbătorile petrecute acasă, mulți români se întorc peste hotare. Însă pentru cei mai norocoși, vacanța abia acum începe. Acest lucru se datorează, în bună parte, biletelor ieftine de avion din această perioadă.

Tarife mici la călătoriile cu avionul

Destui călători își planifică escapadele pentru luna ianuarie, când găsesc zboruri la prețuri mult mai reduse decât în restul anului.

Cum este și cazul acestui bărbat, care pleacă în concediu în Grecia.

"Au fost foarte rezonabile, da. Le-am luat înainte, chiar cu două luni. În fiecare an fac la fel. Iau mai devreme, ca să iau în ianuarie, e mai ieftin."

Iar ca el mai sunt destui români care procedează la fel.

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost găsit mort în casă. O anchetă a fost deschisă în acest caz

"M-am uitat, 20 de euro biletul de avion! Deci, e ok. De obicei, da, după 15 ianuarie încolo se reduc până la 70-80% chiar din prețul normal."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Turiștii pot găsi fără prea mare efort bilete ieftine de avion în majoritatea destinațiilor din Europa.

Citește și: Detalii despre femeia care are un bust de 10 kilograme. I s-a interzis zborul cu avionul din cauza implanturilor sale mamare

Cele mai mici tarife se găsesc pentru Italia, unde o călătorie cu avionul, la Milano, începe de la 70 de lei de persoană.

Și spre Londra sunt oferte atractive. prețul pornește de la 100 de lei pentru un bilet de avion. Cei care doresc să plece în Viena nu trebuie să scoată prea mulți bani din buzunar- 120 de lei costă un zbor low-cost. Iar spre Paris sunt bilete chiar și cu 200 de lei.

Timp scurt până la destinație

Și nu doar prețurile mici sunt atractive, ci și timpul scurt până la destinație, care variază între o oră și trei ore și jumătate, aproximativ cât un drum de la Bucureşti la Predeal.

Citește și: 1.600 de elevi şi angajaţi au fost evacuaţi la Cluj-Napoca. Senzorii de incendiu au pornit din pricina unor lucrări de renovare

Ciprian Enea, consultant în turism:   "Serviciile turistice, indiferent că vorbim despre transport, cazare, pachete de circuit și așa mai departe scad cu 40, chiar până la 60% în luna ianuarie, comparativ cu finalul lunii decembrie. Sunt mai multe avantaje când mergem în vacanță în luna ianuarie. În primul și în primul rând, vorbim de prețuri mici. În al doilea rând, nu vom găsi drumuri aglomerate, aeroporturi aglomerate, atracții turistice aglomerate și mai ales unități de cazare aglomerate."
Însă era biletelor ieftine de avion începe să apună.

Citește și: Unde se află stația de metrou Tudor Arghezi? Harta Metrorex

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ciprian Enea, consultant în turism: "Ne așteptăm la bilete de avion din ce în ce mai scumpe. Se pare că nu fac față companiile aeriene low-cost la prețurile cu care ne-au obișnuit în anii anteriori."

După începutul lunii februarie, călătoriile cu avionul se vor scumpi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si