Asa arata televizorul care costa cat o masina. Pentru 97 de mii de lei, adica peste 20 de mii de euro, avem parte de calitate mai ceva ca la cinematograf. De Black Friday avem ocazia sa facem economii si la astfel de produse. Dar nu e vorba doar de atat!

"Da, de Black Friday poti cumpara un televizor sau un telefon la reducere.

Dar lucrurile nu se rezuma doar la atat. Retailerii pun la bataie o oferta din ce in ce mai larga. De ce? Raspunsul e simplu!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mai multi clienti inseamna o marja de profit mai mare. Dar, ca sa-i multumesti pe toti e nevoie de cat mai multe produse.

De exemplu, de Black Friday pot fi cumparate si servicii medicale, cum ar fi pachetele de nasteri la diferite spitale private.

Unul din 2 romani va vana reducerile de Black Friday. Totusi, cele mai cautate produse raman electronicele si electrocasnicele: televizoare, telefoane, laptopuri sau frigidere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si