Close sidebar
Close sidebar

Oferte incredibile de Black Friday! Cât poate să coste, la reducere, primul televizor 8K din România! E mai scump decât o Dacie nouă!

Pachete turistice insumand 19 mii de nopti de cazare sunt scoase la vanzare de Black Friday de un singur retailer. Cine nu vrea sa plece in vacanta, isi poate cumpara primul televizor 8K din Romania, o masina electrica sau un lingou de aur. Tot la reducere! Ba chiar si o banca isi ofera serviciile mai ieftin de Vinerea Neagra.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa arata televizorul care costa cat o masina. Pentru 97 de mii de lei, adica peste 20 de mii de euro, avem parte de calitate mai ceva ca la cinematograf. De Black Friday avem ocazia sa facem economii si la astfel de produse. Dar nu e vorba doar de atat!

"Da, de Black Friday poti cumpara un televizor sau un telefon la reducere. Dar lucrurile nu se rezuma doar la atat. Retailerii pun la bataie o oferta din ce in ce mai larga. De ce? Raspunsul e simplu!"

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Mai multi clienti inseamna o marja de profit mai mare. Dar, ca sa-i multumesti pe toti e nevoie de cat mai multe produse.

De exemplu, de Black Friday pot fi cumparate si servicii medicale, cum ar fi pachetele de nasteri la diferite spitale private.

Unul din 2 romani va vana reducerile de Black Friday. Totusi, cele mai cautate produse raman electronicele si electrocasnicele: televizoare, telefoane, laptopuri sau frigidere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI