La poalele Munților Cindrel, mai mulți proprietari de pensiuni așteaptă oaspeții pentru weekend-ul prelungit de 1 Mai. Hotelierii au redus tarifele de cazare pentru a putea convinge turiștii să vină aici.

Citește și: Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac nu mai are camere de închiriat. Turiștii îl pot vizita până pe 2 mai

Proprietarii pensiunilor au redus prețurile la cazare

Marian Lupu, proprietar pensiune: ”Pentru că vremea nu ne încurajează, noi am făcut niște reduceri pentru perioada de 1 Mai la cazare. Avem rezervări, suntem la 40% acum, însă mai este timp. Am făcut reducere de 20% la cazare intenționat ca să avem cât mai multe persoane care își doresc să vină în zonă.”

Ce îi atrag pe turiștii care ajung la poalele Munților Cindrel

Peisajul de poveste, aerul curat, dar și ospitalitatea gazdelor atrag în fiecare an turiști din țară, dar și din străinătate.

Marian Lupu, proprietar pensiune: ”Avem și o piscină interioară, avem un mic părculeț pentru copii, avem păstrăv în curte și le oferim posibilitatea să pescuiască, să se distreze.”

Zona este numită și pentru bucatele tradiționale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Marian Lupu, proprietar pensiune: ”Produsele noastre tradiționale pe care aici în pensiune le pregătim: slănină afumată, cârnați, salamul de vânat.”

La doar câțiva kilometri distanță, la o altă pensiune, turiștii își pot încărca bateriile pentru câteva zile de natură.

Citește și: O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări

Ioan Badiu, proprietar pensiune: ”Preferă să petreacă seara în liniște și aerul curat de munte. Nu se poate să treacă ziua de 1 Mai în care să nu fie mici, bere, relaxare și voie bună.”

Potrivit unui studio, țara noastră a fost destinația aleasă de români pentru majoritatea minivacanțelor din ultimul an.

Anca Marin, corespondent Kanal D: ”La noi în țară destinația preferată a fost muntele. Turiștii au ales aceste zone atât în minivacanțe, cât și în vacanțele extinse în care au stat peste 4 nopți în unitățile de cazare.”

Care sunt cele mai vizitate orașe din țară

Același studio mai arată că cele mai vizitate orașe din România sunt Brașov, Constanța și Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si