Cetateanul olandez acuzat ca a ucis o pe Adriana in Dâmbovita cunostea mai multe judete de la noi din tara. Se pare ca acesta a fost in Buzau, Suceava, Vrancea si Iasi, acolo unde a avut zbor direct.

Citeste si: Incredibil, criminalul olandez a fost internat ani de zile la psihiatrie! Ce avea să se întâmple însă cu el după ce a plecat din spital!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, anchetatorii refac traseul lui si încearca sa descopere daca au avut loc disparitii in aceste judete care sa corespunda atât cu perioada in care el s a aflat acolo, cât si cu modul lui de operare.

Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani a fost prima oară în România acum trei ani

Se pare ca prima intrare in tara a fost in 2016, asadar cazul pare sa fie unul de durata.

Între timp se asteapta rezultatele finale ale probelor biologice pentru ca procurorii sa poata inchide speta Adrianei pe motiv ca acesta s-a sinucis, iar apoi sa continue ancheta pentru a stabili posibili complici, si alte posibile victime ale individului.

Citeste si: Johannes Visscher, demonul care mima că e om normal. Psiholog: Trăia într-un camuflaj perfect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si