Close sidebar
Close sidebar

Olguta Vasilescu, atentionata ca presedintele Iohannis nu agreeaza actuala forma a Legii salarizarii: Ghinion!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a avut luni, la Parlament, o reactie scurta asupra faptului ca presedintele Klaus Iohannis nu este multumit de actuala forma a Legii salarizarii, spunand doar "ghinion".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La remarca presei care i-a spus ca seful statului nu agreeaza actuala forma a Legii salarizarii, Olguta Vasilescu a replicat:" Ghinion!".

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, saptamana trecuta, la Brasov, referitor la protestele anuntate de catre sindicalistii din administratia publica, nemultumiti de proiectul Legii salarizarii, ca acesta necesita inca niste imbunatatiri si ca nu poate fi lasata salarizarea oamenilor, in special a celor din administratia publica locala, "asa, undeva in aer".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Abordarea pe care am vazut-o in Parlament cred ca necesita inca niste imbunatatiri. Nu poti sa lasi salarizarea oamenilor, in special a celor din administratia publica locala, asa, undeva in aer E Vorba de functia publica ce trebuie tratata sustenabil, serios, la nivel national, si aici sindicalistii au dreptate daca sunt ingrijorati. Eu cred ca se va intelege aceasta ingrijorare si se va corecta proiectul legii salarizarii, altfel nu poate avea prea multa valoare pentru administratia publica locala", a declarat presedintele Iohannis.


 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI