Deputatul PSD Mircea Drăghici a demisionat din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, iar decizia a fost adusă la cunoştinţă luni Biroului Permanent. Acesta va fi şeful campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, aşa cum s-a stabilit în ultimul BPN al PSD, când s-a decis şi că social-democraţii nu-l mai propun la conducerea Autorităţii Electorale Permanente, aşa cum era stabilit.

Votul pentru Lia Olguţa Vasilescu va avea loc luni în plenul Camerei Deputaţilor, după ce prim-ministrul Viorica Dăncilă va participa, la ora 16.00,

la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, pe marginea OUG 114 care introduce, printre altele, „taxa pe lăcomie” pentru bănci. Solicitarea a fost făcută de grupul parlamentar al PNL, scrie Mediafax. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mircea Drăghici a fost propus de PSD secretar al Camerei Deputaţilor în septembrie 2018. Anterior, deputatul PSD a fost chestor al forului legislativ.

Lia Olguţa Vasilescu va fi, de asemenea, consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală, după cum a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, duminică.

Vasilescu a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD şi ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării.

După ce a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de şeful statului. De asemenea, şi Drăghici a fost propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor, însă s-a retras după ce şeful statului a refuzat să dea un răspuns după mai multe refuzuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si