Close sidebar
Close sidebar

Olguța Vasilescu, în cărți pentru o nouă funcție

Biroul permanent a luat act de demisia lui Mircea Drăghici din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor şi a decis ca noua propunere pentru această poziţie, Lia Olguţa Vasilescu să fie stabilită, în plenul de luni, prin vot secret cu bile, după „Ora Premierului”.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Deputatul PSD Mircea Drăghici a demisionat din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, iar decizia a fost adusă la cunoştinţă luni Biroului Permanent. Acesta va fi şeful campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, aşa cum s-a stabilit în ultimul BPN al PSD, când s-a decis şi că social-democraţii nu-l mai propun la conducerea Autorităţii Electorale Permanente, aşa cum era stabilit.

Votul pentru Lia Olguţa Vasilescu va avea loc luni în plenul Camerei Deputaţilor, după ce prim-ministrul Viorica Dăncilă va participa, la ora 16.00, la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, pe marginea OUG 114 care introduce, printre altele, „taxa pe lăcomie” pentru bănci. Solicitarea a fost făcută de grupul parlamentar al PNL, scrie Mediafax. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mircea Drăghici a fost propus de PSD secretar al Camerei Deputaţilor în septembrie 2018. Anterior, deputatul PSD a fost chestor al forului legislativ.

Lia Olguţa Vasilescu va fi, de asemenea, consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală, după cum a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, duminică.

Vasilescu a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD şi ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării.

După ce a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de şeful statului. De asemenea, şi Drăghici a fost propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor, însă s-a retras după ce şeful statului a refuzat să dea un răspuns după mai multe refuzuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI