O fetiță de doar 8 ani din Florida s-a îmbogățit după ce un nugget de pui i-a căzut accidental pe picior. Copila a încasat o sumă frumoasă de pe urma acestei întâmplări. Ea s-a ales cu arsuri grave pe picior după ce bucata de pui a căzut.

Este vorba despre Olivia Caraballo, care în anul 2019 a suferit o arsură foarte gravă la picior. Atunci când încerca să își deschidă meniul pentru copii, o bucată de pui i-a căzut pe picior.

Citește și: Fotomodelul și-a făcut un selfie pe plajă și a surprins ceva șocant în spatele ei- VIDEO

Fetița a primit o sumă incredibilă după această „greșeală”

După cele întâmplate, familia copilei nu a stat cu mâinile în sân și a cerut daune în valoare de 15 milioane de dolari. În luna mai, un juriu a considerat că restaurantul de la care copila cumpărase mâncarea, inclusiv franciza sa, sunt răspunzătoare de accident și prejudiciu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un alt juriu a analizat situația, miercuri, iar verdictul final a fost unul incredibil.

Astfel, Oliviei i s-au acordat despăgubiri în valoare de 800.000 de dolari din partea restaurantului și a proprietarului de franciză pentru accidentul de care a avut parte micuța.

Mama Oliviei s-a arătat revoltată de faptul că fata ei are o cicatrice de la arsură. Avocații familiei au arătat fotografii cu arsura, în instanță, dar și filmulețe cu țipetele de durere ale fetiței după accidentul cu nugget-ul de pui.

Citește și: VIDEO. O femeie s-a certat cu un "pasager imaginar" la bord-ul unui avion. "Acest drac nu există"

Cu toate acestea, restaurantul a menționat că familia copilei ar trebui să primească 156.000 de dolari pentru că durerea s-a încheiat după ce arsura s-a vindecat complet. Procesul de vindecare a durat trei săptămâni.

„Încă se duce la restaurant, încă cere să meargă la restaurant”,  a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si