Sotia lui Andi Moisescu sustine ca vaccinurile sunt extrem de periculoase, iar efectele adverse ale acestora au mers pana la uciderea unor bebelusi sau copii. Acum, de cand a izbucnoit scandalul substantelor diluate distribuite in spitale, Olivia a avut mai multe replici date pe pagina sa de socilizare.

##CITAT52##

Dupa ce ieri, sefului Sectiei Terapie Intensiva de la Spitalul de copii “Marie Curie” a facut declaratii uluitoare privind sistemul de sanatate, Olivia Steer  considera ca anchetele trebuie sa fie extinse.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"As fi salvat mai multi copii! Faceti teste şi la medicamente, sunt convins ca e acelasi lucru!", a spus dr. Catalin Cirstoveanu.

Sotia lui Andi Moisescu este incantata ca un medic cere sa se faca teste pe medicamente, insa ea isi doreste sa fie luate la verificat si vaccinurile.

“Intelegem acum si mai bine de ce vaccinurile care ucid bebelusi trebuiau impuse cu japca de ministerul lui Banicioiu si, apoi, al lui Achimas: "politicienii protejeaza anumite importuri pharma"- confirma respectatul doctor- pentru ca de acolo ies comisioane grase.

Pentru o lansare pe National Arena, un Dubai, o chermeza, o maslina”, a scris Olivia Steer pe pagina sa de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si