Potrivit ISU Olt, pompierii au fost solicitati sa intervina sambata la un incendiu izbucnit in comuna Curtisoara, la doua autoutilitare parcate fata in fata, in curtea unei casei, iar la fata locului au mers doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si un echipaj SMURD.  

Proprietarul masinilor le-a spus pompierilor ca in momentul izbucnirii incendiului a incercat sa le mute, dar focul declansat de la o autoutilitara s-a extins la cealalta, avand in vedere ca erau parcate fata in fata, aproape lipite.

Echipele de interventie au reusit sa stinga focul in aproximativ 30 de minute, incendiul distrugand compartimentele motor si habitaclurile celor doua autoutilitare. Pompierii au stabilit ca o cauza probabila a izbucnirii focului este un scurtcircuit produs la un cablu defect sau neizolat corespunzator, la una dintre autoutilitare.
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si