Close sidebar
Close sidebar

Olt: Doua autoutilitare au fost distruse in urma unui incendiu puternic

Doua autoutilitare au fost distruse in urma unui incendiu puternic izbucnit intr-o localitate din judetul Olt, fara a fi inregistrate victime, autovehiculele fiind parcate.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ISU Olt, pompierii au fost solicitati sa intervina sambata la un incendiu izbucnit in comuna Curtisoara, la doua autoutilitare parcate fata in fata, in curtea unei casei, iar la fata locului au mers doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si un echipaj SMURD.  

Proprietarul masinilor le-a spus pompierilor ca in momentul izbucnirii incendiului a incercat sa le mute, dar focul declansat de la o autoutilitara s-a extins la cealalta, avand in vedere ca erau parcate fata in fata, aproape lipite. Echipele de interventie au reusit sa stinga focul in aproximativ 30 de minute, incendiul distrugand compartimentele motor si habitaclurile celor doua autoutilitare. Pompierii au stabilit ca o cauza probabila a izbucnirii focului este un scurtcircuit produs la un cablu defect sau neizolat corespunzator, la una dintre autoutilitare.
 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI