Close sidebar
Close sidebar

Olt: O femeie a fost gasita moarta, dupa ce locuinta acesteia a luat foc de la jarul din soba

O femeie din comuna Coteana, Judetul Olt si-a pierdut viata, dupa ce casa in care locuia a afost cuprinsa de flacari. Pompierii ajunsi la fata locului au gasit-o pe femeie fara viata, intr-una dintre camere.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Apelul a fost dat la 112 de un vecin, care a vazut casa cuprinsa de flacari. Trei autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt, o ambulanta si 14 pompieri au intervenit la fata locului. Din pacate, acestia nu au mai putut sa o salveze pe femeia aflata in locuinta care ardea.
 
Femeia facuse focul in soba si, cel mai probabil, dormea, cand a izbucnit incendiul. Potrivit pompierilor, jarul cazut din soba  ar fi dus la aceasta tragedie.
 
In ultima perioada, in judetul Olt s-au inregistrat incendii de locuinte aproape in fiecare saptamana, din pacate multe dintre ele soldate cu victime. De la inceputul anului, noua persoane si-au pierdut viata, iar alte 16 au fost ranite in incendii.
 

Apelul a fost dat la 112 de un vecin, care a vazut casa cuprinsa de flacari.

Trei autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt, o ambulanta si 14 pompieri au intervenit la fata locului. Din pacate, acestia nu au mai putut sa o salveze pe femeia aflata in locuinta care ardea.

Femeia facuse focul in soba si, cel mai probabil, dormea, cand a izbucnit incendiul. Potrivit pompierilor, jarul cazut din soba  ar fi dus la aceasta tragedie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In ultima perioada, in judetul Olt s-au inregistrat incendii de locuinte aproape in fiecare saptamana, din pacate multe dintre ele soldate cu victime. De la inceputul anului, noua persoane si-au pierdut viata, iar alte 16 au fost ranite in incendii, scrie OLTv.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI