Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, pompierii au fost chemati sa intervina la un accident petrecut in zona localitatii Valea Mare, in care au fost implicate o autoutilitara si un autoturism.

In momentul in care echipele de interventie au ajuns la fata locului, soferul autoutilitarei, in varsta de 38 de ani, din Potcoava, era incarcerat si nu avea semne vitale, fiind declarat decedat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In autoturismul implicat in accident se aflau un barbat si o femeie, care au primit ingrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Conform primelor informatii, autoutilitara circula in directia Scornicesti, iar autoturismul catre Slatina, cele doua autovehicule s-au ciocnit frontal, dupa care autoutilitara s-a rasturnat si a ramas suspendata pe autoturism.

in urma accidentului, circulatia rutiera in zona a fost restrictionata, circulandu-se pe o singura banda.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si