Din primele informații, în urma incendiului ar fi ars materiale combustibile la compartimentul motor. 

Un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Piatra Olt

La locul incendiului acționează Detașamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Locomotiva a fost decuplată de vagoane, care transportau propilenă și se află la aproximativ 200 de metri de locomotivă. 

Citește și: Incendiu într-o localitate din Botoșani: totul ar fi pornit de la un scurtcircuit

14 vagoane cu propilenă au fost decuplate de locomotivă. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor la locomotivei diesel și a fost lichidat în limitele găsite.

Incendiu într-o localitate din Botoșani: totul ar fi pornit de la un scurtcircuit

O casă a fost cuprinsă de flăcări, în localitatea Prăjeni, județul Botoșani, în urma unui scurtcircuit. Pompierii s-au deplasat la fața locului.

Citește și: Incendiu în Hunedoara! 30 de oameni s-au evacuat singuri

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Casa unei familii din localitatea Prăjeni a luat foc, noaptea trecută, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit. Proprietarii, oameni trecuți de 60 de ani, dar și fiul acestora, au fost treziți din somn de zgomotul produs de explozia unui compresor de frigider. 

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc de locuințe. 12 oameni au fost evacuați

La locul incendiului s-au deplasat două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Prăjeni.

Pompierii au constatat faptul că întreaga locuința era cuprinsă de flăcări, arderea fiind întreținută de cantitatea mare de materiale combustibile din interior.  

Citește și: VIDEO-Incendiu puternic în Roman. Focul a izbucnit în apropierea unei benzinării

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pompierii au acționat mai bine de două ore. Au fost scoase din interior trei butelii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si