Close sidebar
Close sidebar

Olt: Un mort şi doi răniţi, după ce o maşină a căzut într-o râpă

Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă, în localitatea Găneasa, judeţul Olt.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

”În noaptea de 08.09.2019, un bărbat de 42 de ani din comuna Morunglav, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65- E 574, într-o curbă, nu a adaptat viteza şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp”, a transmis IPJ Olt.

Citeste si: Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Petrolistului: "Această industrie are un viitor important în regiune"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Un mort şi trei răniţi, între care doi copii de 3 şi 6 ani, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de o casă

Citeste si: Serena Williams, după finala US Open: Azi, m-am luptat, a fost mai bine decât în finala cu Simona Halep

Evenimentul a avut loc la intrare în localitatea Găneasa, dinspre Craiova. Autoturismul a căzut în râpă, din dreptul podului de la intrare în localitate.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a doi bărbaţi, de 19 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate.

Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI