Close sidebar
Close sidebar

Omagiaţi de străini. Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity au ajuns pe Marte. Gestul superb făcut de NASA

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sonda spaţială InSight de la NASA, care a ajuns pe planeta Marte, i-a omagiat şi pe membrii formaţiei Goodbye to Gravity, tinerii care au murit după incendiul de la clubul Colectiv.

Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Ţenea şi Mihai Alexandru au fost omagiaţi graţie germanului Schönhofen, un fan al trupei, „astfel onorând memoria lor în afara lumii noastre şi în eternitate”. Andreas Schönhofen a scris, la scurt timp, după ce misiunea NASA s-a încheiat cu succes că este extrem de fericit şi a publicat piesa „Atonement” a formaţiei Goodbye to Gravity.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sonda spaţială InSIght a ajuns pe Marte după şapte luni de la lansare. Incendiul din Colectiv a provocat moartea a 65 de persoane şi zeci de răniţi.

Trupa Goodbye to Gravity şi-a pierdut majoritatea compenenţilor, singurul supravieţuitor fiind solistul formaţiei, Andrei Gălut. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI