Director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel a jucat în filme şi piese de teatru de comedie, fiind cunoscut pentru lunga colaborare cu Stela Popescu. Adrian Enache, Cezar Ouatu, Constantin Vaeni, Silviu Biriş au vorbit despre Alexandru Arşinel ca despre un „părinte de suflet”, „un imens actor”, „un izvor nesecat de bucurie”.

Omagii aduse lui Alexandru Arșinel

Adrian Enache a publicat o fotografie în care apare alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, „lângă doi titani”.

„De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste şi bunătate de Sus. I-am considerat mereu şi pe Stela Popescu, şi pe Alexandru Arşinel, părinţii mei de suflet. Am învăţat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă ca pe cele mai de preţ  comori. I-am iubit, îi iubesc şi mă rog bunului Dumnezeu să-i ţină în Lumina şi Pacea Lui. Drum lin printre stele, nea Sandu!”. 

Cezar Ouatu: „ Dumnezeu să-l ierte pe marele nostru actor Alexandru Arşinel! E doar o senzaţie sau „pleacă” doar oameni frumoşi!?! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi noi românii să ne iubim şi să ne preţuim mai mult marii artişti ajunşi la o vârstă onorabilă, când încă sunt în viaţă”. 

Citeste si: Alexandru Arșinel a murit. Ultima imagine cu marele actor în viață

„A plecat! Drum lin, spre stele, dragă Alexandru Arşinel! După o întreagă viaţă în care ai fost un izvor nesecat de bucurie, de umor şi de voie bună pentru milioane de români care te-au iubit şi preţuit! Dumnezeu să te odihnească!”, a scris pe Facebook regizorul Constantin Vaeni. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce avere uriașă avea Alexandru Arsinel și cine o moștenește

Și Dan Negru i-a adus un omagiu actorului:

"Generația lui Arșinel,Stela, Piersic a construit golden age televiziunii în România. Eu le datorez porecla "regele audiențelor" pentru că am fost "ușierul" lor in multe showuri.

În ultimii 25 de ani nu țin minte vreun format tv in care să nu-i fi avut invitați. "Shiny-Floor" se numesc showurile de divertisment elegante, cu lumini, costume, strălucire. Ele există in toată lumea și televiziunile mondiale au crescut generații noi de artiști care le duc mai departe. Noi n-am reușit asta! Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite, bucătari, șopârle și talk-showuri. Pe astea le gasești în online.

Televiziunea e și poveste strălucitoare. Arșinel, Stela, Dichiseanu făceau parte din lumea strălucitoare a televiziunii..

Într-un astfel de show am avut ambiția să adun în jurul lui Arșinel zeci de vedete. De acolo e fotografia asta. Noi,toți, acordându-i respect in timpul vieții!"

Alexandru Arșinel era internat la Terapie Intensivă

„După o carieră impresionantă în care a adus zâmbete românilor de toate vârstele, Alexandru Arşinel a plecat astăzi dintre noi. Aplaudat şi apreciat pentru apariţiile sale de pe scenă, ne-a lăsat o colecţie impresionantă de înregistrări pentru a ne încărca cu bucuria pe care o transmitea cu fiecare apariţie şi pentru care îi mulţumim. Odihnă

veşnică! Condoleanţe familiei!”, a transmis Ministerul Culturii. 

Citeste si: Ce avere uriașă avea Alexandru Arsinel și cine o moștenește

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Actorul Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru News.ro surse medicale. Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”. 

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns la spital. Personalul azilului în care este internat a dat alarma

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si